Nieuw(s)!

Geen nieuws willen missen van en over de Sionskerk?

Abonneer je dan nu op het Whatsapp kanaal Sionskerk Zwolle via deze link: https://whatsapp.com/channel/0029VaDEQoU7Noa4rH97rc28

Wees niet bang!! Niemand kan tekstueel reageren op posts.
Zo raak in je nooit verwikkeld in oneindig veel reacties waar je nu juist niet op zit te wachten.

Wat heb je hiervoor nodig? De app whatsapp die je actief gebruikt. Het is gratis en je kunt het raadplegen wanneer jij er tijd voor hebt.

Hoe? Via whatsapp / Updates (links onderin je scherm) en daarna klikken op Sionskerk Zwolle of via het + teken zoeken naar Sionskerk Zwolle.

Kom je er niet uit of heb je vragen? Mail dan naar webmaster@sionskerkzwolle.nl

Meer nieuws

Oppasdienst in de zomer

Voor de kleinsten in de gemeente hebben we tijdens de kerkdiensten oppas. In de maanden juli en augustus is er vanwege de vakantie minder of geen oppas mogelijk. (Lees meer)

Many Nations, One People!

In de regio Zwolle leven meer dan 115 nationaliteiten op een ontspannen manier met elkaar samen. Maar ook wel grotendeels langs elkaar heen. Juist in de kerk ontmoeten we elkaar als broers en zussen, uit elke stam en natie. Wij willen elkaar graag ontmoeten tijdens een interculturele samenkomst op zondagavond 7 juli. (Lees meer)

Stichting Open Doors

“Denk aan de gevangenen alsof je met hen gevangen was; aan hen, die mishandeld worden, als mensen, die ook zelf een lichaam hebt.” Hebreeën brief 13 vers 3.

Vanaf het begin, in de eerste eeuw al, werden christenen vervolgd. Tot op de dag van vandaag. Nu wereldwijd omdat het getuigenis van Jezus over de hele wereld verspreid wordt. (Lees meer)