Jeugdwerk

JongerenpastoraatDe Sionskerk biedt pastoraat gericht op kinderen en jongeren. Relaties, aandacht en samenkomsten vormen de basis van dit pastoraat. De kern is elkaar zien en kennen. Vooral ook wanneer er problemen zijn, zoals met ziekte. Heb je een vraag? Zit je ergens mee? Heeft een jongere, een gezin met kinderen of jijzelf hulp nodig? Mail of bel José Steenbergen (jjnijdam@gmail.com) of tel. 06 21520912

Speciale aandachtOok vanuit de eerder genoemde Taakgroep Jongeren krijgen jongeren van onze gemeente speciale aandacht op momenten dat het even extra nodig is. Ken jij iemand die het moeilijk heeft? Geef het door aan één van de leden van de taakgroep. In ieder geval krijgen jongeren die eindexamen doen bezoek vanuit de taakgroep.

Sociale mediaDe Sionskerk is actief op de diverse sociale media. Je vindt ons op:● X (voorheen Twitter) via @sionskerkzwolle● Facebook via Facebook.com/sionskerkzwolle● Instagram via instagram.com/sionskerkzwolle Deze worden onderhouden door Ray Westerkamp (rwesterkamp@sionskerkzwolle.nl).

Evaluatie jeugdwerkseizoen oudersDoet uw kind dit seizoen mee aan één van de jeugdactiviteiten? Of wilt u meer weten over het jeugdwerk? Kom dan naar de evaluatie aan het eind van het seizoen. Aansluitend aan de morgendienst praten we u bij over het afgelopen seizoen en kunt u uw reacties, vragen, complimenten en kritische opmerkingen aan ons kwijt. Op die manier kunnen we samen werken aan een nog beter jeugdwerkprogramma dat aansluit bij uw kind.Wanneer: Zondag 2 juni 2024Hoe laat: Aansluitend aan de slotdienst (+/- 11.00 uur)Waar: SionskerkVoor wie: Alle ouders met kinderen in de leeftijd van 0-18 jaarMeer info: Jeroen Knol (jknol@sionskerkzwolle.nl)