Zaalverhuur

Ruimten Sionskerk divers, aantrekkelijk én te huur

De Sionskerk in de Zwolse wijk Aa-landen biedt niet alleen onderdak aan een bloeiende kerkgemeenschap. Zo zijn er regelmatig ook trouw- en rouwdiensten. Ook is de Sionskerk al jaren een passend onderdak voor koorrepetities en koorconcerten. En met oog voor cultuur worden er exposities geboden (soms met landelijke uitstraling, zoals de Chagall Expositie). Tevens zijn er organisaties die in de Sionskerk bijzondere lezingen aanbieden.

Het aanbod aan zalen is zeer divers:

Klein voor kleine gezelschappen van pakweg 5 tot 20 mensen (vanaf € 30) en groot tot en met de kerkzaal (inclusief aangrenzende ‘ontmoetingsruimte’), waar ruim 400 bezoekers terecht kunnen. Er is voldoende parkeerruimte bij de Sionskerk.

Voor meer informatie kunt u bellen en/of mailen met:

De heer Henk Slomp, Beheercoördinator Sionskerk, telefoon: 06 19 78 60 41

    Een bericht aan de Beheercoördinator

    Communicatie en reservering.

    De eerste contactpersonen van de Sionskerk voor u als uitvaartondernemer zijn de Beheerder van de Sionskerk, voor informatie over beschikbaarheid en verhuur van de kerk en overige zalen en de scriba Nico Hukubun voor wat betreft afstemming over de voorganger en de verdere organisatie van de uitvaartdienst. Beheercoördinator, Henk Slomp: 06-19 78 60 41 / beheerder@sionskzwolle.nl en scriba Nico Hukubun via scriba@sionskerkzwolle.nl.

    Reservering kerkzaal en beschikbare technische hulpmiddelen.

    Voor een dienst in de Sionskerk kunt u beschikken over een geluidsinstallatie, een video-installatie en een beamer. De geluidsinstallatie is standaard beschikbaar met meerdere microfoons. Deze wordt door de beheerder ingeschakeld. Voor de bediening van de video-installatie en de beamer is technisch personeel nodig. Daar kunnen wij in voorzien als er vrijwilligers uit de Sionskerk beschikbaar zijn. De beamer kan, indien wij geen vrijwilligers beschikbaar hebben, in overleg met de beheerder door derden bediend worden, eventueel vanuit de familie.