Schoenendoos

Speciaal voor de kinderen in arme landen die nooit een cadeau krijgen, houden we ook dit jaar de schoenendoosactie.
Vanaf de tweede zondag in oktober mag je weer een versierde schoenendoos inleveren. Doe er dan leuke dingetjes in zoals een pen, potlood, kleurpotloden, knuffeltje, tandenborstel met tandpasta, schriften, zeep, zeepdoosje, plastic beker, T-shirt, slippers, haarborstel, speelgoed enz.
Elke zondag kun je de schoenendoos inleveren, 26 november is de laatste zondag dat je de versierde schoenendoos kunt inleveren. Wij zorgen ervoor dat deze worden verstuurd naar de kinderen in: Afrika, Oost Europa, Midden Oosten en de kinderen van vluchtelingenkampen in Europa.
Voor de ouderen is er een mogelijkheid om mee te doen door een enveloppe met geld in te leveren bij Tine of Mirjam of het te deponeren in de versierde doos die voorin de kerkzaal staat. Dan wordt er gezorgd dat daarmee één of meerdere schoenendozen worden gevuld en versierd.

Wij zijn blij en dankbaar dat we ook in 2023 hulp konden bieden aan de schoenendoosactie! Vanuit de Sionskerk hebben we in totaal 281 dozen weg mogen brengen. Dank u wel voor uw bijdragen!