Digitaal collecteren

Nieuws

Was u al vertrouwd en bekend met het gebruiken van de Kerkgeld app? Helaas moeten wij u meedelen dat deze per medio november 2020 plaats gaat maken voor een nieuwe app genaamd Appostel. Het is te adviseren deze nu al te installeren en in gebruik te nemen op uw smartphone en/of tablet. U kunt met hulp van uw bestaande inloggegevens toegang krijgen tot Appostel. Daarna kunt u het beste de Kerkgeld app verwijderen. Had u nog saldo (tegoed) staan op de kerkgeld app? Dan gaat dit automatisch mee naar de app Appostel. Is de digitale app nieuw voor u? Dan adviseren wij u ruimschoots de tijd te nemen voor de installatie en eenmalige registratie. Meer informatie over het gebruiken van deze app: Klik hier.

Meer nieuws

Wijziging rekeningnummer wijkkas

Het rekeningnummer van de wijkkas van onze gemeente is gewijzigd. Het nieuwe nummer is NL 32 RABO 0379 2774 33 ten name van Wijkkas Sionskerk.

De vakantie staat voor de deur..

Is je koffer al gepakt? Heb je alles mee? Ook al nagedacht welke bestemming het gaat worden of blijft je lekker dichtbij? Hoe het ook zij: velen hebben binnenkort vakantie. Je mag tot rust komen. Ontspannen en genieten van elke dag dat je vrij bent. (Lees meer)

Ruilof van Putten

12,5 jaar geleden werd Ruilof van Putten, dominee Ruilof van Putten, predikant.