Nieuw: Alpha voor senioren

Wat is Alpha – Senioren?
Alpha – Senioren is speciaal bedoeld voor mensen vanaf 65 jaar. In tien bijeenkomsten gaat u op een heldere en aansprekende manier in gesprek over thema’s rondom het christelijk geloof, zoals: Wie is Jezus? Hoe leidt Gods ons? Bidden: waarom en hoe?
Iedere bijeenkomst begint met een eetmoment (koffietafel met taart). Vervolgens is er een inspirerend praatje, waar u over doorpraat met andere deelnemers in een vaste kleine groep.

Waarom Alpha – Senioren?
‘Ik ben blij met een Alpha speciaal voor Senioren. Je zit toch in dezelfde levensfase. Je denkt inmiddels op een andere manier na over het leven, zo in ‘de avond van het leven’. Je deelt dezelfde generatie, dingen die gebeurt zijn. Dat is toch anders.’
Op Alpha – Senioren gaat u op een ontspannen en vrijblijvende manier met generatiegenoten in gesprek over levensvragen. U herkent uzelf in elkaars
verhalen en maakt nieuwe contacten.

Bij voldoende deelname starten we in september 2020 met een volgende Alpha-cursus.
10 bijeenkomsten op een morgen, middag of avond. De cursus is gratis en vrijblijvend en kan worden gegeven in de Sionskerk maar een andere locatie is eventueel ook mogelijk.

In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd.
Of je gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Voor aanmelding of meer informatie:

Namens het Alpha-team Sionskerk Zwolle
Dick van Boven
E-mail: alphacursus@sionskerkzwolle.nl
tel. 06 51 42 99 08