WAT IS ALPHA?
Alpha is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over het leven en het christelijk geloof. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen.

HOE HET WERKT

WELKOM
19.30-19.45
ONTMOETING

Welkom en ontmoet nieuwe mensen.

KIJK
19.45 – 20.15
KLEINE FILMS OF LEZING MET GROTE IDEEËN

Elke Alpha-bijeenkomst kijk je een video van 25 minuten. De video’s inspireren om meer vragen te stellen, niet om antwoorden te geven. Elke video behandelt een onderwerp van het christelijk geloof, zoals ‘Wie is Jezus?’ en ‘Bidden: waarom en hoe?’. Je kijkt de video lekker vanaf je eigen bank met de link die we je toesturen.

BESPREEK
20.15-21.00
BESPREEK DE VRAGEN DIE ER TOE DOEN

Het leukste moment van Alpha: na de lezing of video ga je in kleine groepen uit elkaar om in gesprek te gaan over het onderwerp van de avond. Deel je gedachten over geloof en het leven en hoor wat de rest denkt. Voel je vrij om te zeggen wat je wil!

DATA & TIJDEN

De cursus gaat over de basisvragen van het Christelijk geloof en bestaat in uit 10 avonden plus een weekend. Elke bijeenkomst begint met een gezamenlijke maaltijd. Ben je zelf geïnteresseerd of is er iemand in jouw omgeving die belangstellend is of met vragen rondloopt over het Christelijk geloof? Kijk dan op de website of stuur een mail naar alphacursus@sionskerkzwolle.nl. Mocht je vragen hebben en je ziet ons in de kerk, schiet ons gerust aan voor eventuele vragen.

Voor aanmelding of meer informatie:

Namens het Alpha-team Sionskerk Zwolle
Dick van Boven
E-mail: alphacursus@sionskerkzwolle.nl
tel. 06 51 42 99 08