SCHOENENDOOS ACTIE 2021

De schoenendoosactie is inmiddels weer van start gegaan. Deze actie heeft tot doel om kinderen die in moeilijke omstandigheden leven en nooit een cadeau krijgen, rond de feestdagen een blij moment te geven. Naast de schoenendoos met allerlei verrassingen krijgen de kinderen ook een boekje met Bijbelverhalen in hun eigen taal. Zo willen we hen graag laten weten dat God van alle kinderen houdt.

De schoenendoos is een prachtige actie die ons leert te delen vanuit onze eigen welvaart.

De schoenendozen gaan dit jaar naar: Siërra Leone, Togo, Roemenië, Moldavië en het vluchtelingenkamp Moria op Lesbos.

Vorig jaar hebben we 249 dozen weggebracht!

We willen proberen het aantal dozen van vorig jaar te evenaren. Om u zoveel mogelijk gelegenheid te geven voor het inleveren van de schoenendozen volgen hier de mogelijkheden tot inlevering in de kerk:

  • Voorafgaand aan de kerkdienst; u kunt de schoenendoos links bij het orgel leggen en de enveloppe in de doos doen die herkenbaar is aan de geel/paarse enveloppe.
  • 27 oktober tussen 18.30 en 19.30 uur
  • 10 november tussen 18.30 en 19.30 uur

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de schoenendoos zelf naar de kerk de brengen dan kunnen ze ook bij u opgehaald worden. Neem in dat geval even contact op met de organisatoren van de schoenendoosactie om een ophaalmoment af te spreken.

Laatste inlevermoment is 21 november voorafgaand aan de (ochtend) kerkdienst.

Heeft u de € 5,00 overgemaakt op rekening van Gain, dit dan graag doorgeven door de gele enveloppe in te leveren waarop staat aangegeven dat het is overgemaakt door….. (uw Naam en het bedrag). Dit in verband met het bedrag wat we aan het eind van de actie overmaken voor verzending van alle dozen, zodat we niet dubbel betalen.

Doet u/jij dit jaar ook (weer) mee zodat het weer een geslaagde wordt?

Alvast namens alle kinderen hartelijk dank!

Uw organisatoren,

Tine Wittenaar                                 Mirjam Sijbolts

tjwittenaar@gmail.com                  hm.sijbolts@hotmail.com

telnr. 06-11324170                         telnr. 06-46041444