Enquête online streamdienst

De Sionskerk maakt sinds 2018 gebruik van online streamdiensten tijdens de kerkdiensten. Een team van vrijwilligers bedient de videocamera’s en zorgt ervoor dat de kerkdienst wordt geregistreerd, om live mee te beleven of op een later moment terug te kijken.
Wij zijn benieuwd hoe u de online streamdienst ervaart. Wilt u daarom de enquête invullen?
Bij voorbaat dank!
Namens techniekteam, Ray Westerkamp

  Enquête techniek in de Sionskerk

   

  Uw gegevens

   


  Vraag 1


  Vraag 2


  Vraag 3


  Vraag 4


  Vraag 5


  Vraag 6


  Vraag 7


  Vraag 8


  Vraag 9


  Vraag 10


  Heeft u voor ons nog suggesties?

  Meer nieuws

  De bediening van het Heilig Avondmaal

  Op zondag 3 december vieren we de kerkdienst met het bedienen van het Heilig Avondmaal. Ds. Hélène Evers (gewijzigd) zal deze kerkdienst voorgaan.

  Wereldwijd vieren christenen het Heilig Avondmaal, dat ook wel de Maaltijd van de Heer wordt genoemd. Zij komen samen rond de Tafel van de Heer en nuttigen brood en wijn. Door het vieren van dit sacrament ervaren zij Gods aanwezigheid en ontvangen zij Zijn genade.

  Schoenendoosactie

  Vanuit de Sionskerk hebben we ook dit jaar de Schoenendoosactie georganiseerd. Vanmorgen hebben wij de schoenendozen weggebracht naar Kampen waar ze centraal worden gesorteerd en vervoerd naar de betreffende landen

  24 December, Kinderkerstfeest

  24 december om 10:00 uur vieren we met en vóór de jeugd van onze gemeente de geboorte van Jezus. Wil je meedoen met de dienst?

  ENQUETE ONLINE STREAMDIENST