Een nieuw jasje voor de website van de Sionskerk!

Nieuws

Onze website is al enige tijd oud en toe aan vervanging. Zo werkt de nieuwe website sneller en – voor u als bezoeker en voor ons als beheerders – eenvoudiger. Tegelijk met onze kerk worden ook de websites van de andere wijkgemeenten van de Protestantse Gemeente Zwolle vernieuwd. Alle websites zijn eind van dit jaar operationeel. De gezamenlijke stijl benadrukt het ‘wij horen bij elkaar’. Maar het is ook functioneel. Alle websites draaien voortaan op hetzelfde systeem. Hierdoor kunnen we als kerken bijvoorbeeld makkelijk informatie uitwisselen, en het bespaart kosten. De nieuwe website is nieuw en fris. Maar dezelfde vertrouwde plek om elkaar digitaal te ontmoeten en inspireren.

Op donderdag 5 oktober proberen we alle artikelen, kerkdiensten, activiteiten en nieuwsrubrieken online te krijgen.

Hoe kunt u via de website een kerkdienst live meekijken?

Open de website www.sionskerkzwolle.nl

Aan de rechterzijde op de website ziet u in het blauwe vlak alle kerkdiensten staan (raadpleegt u de website op een kleiner scherm dan is het mogelijk dat dit blauwe vlak meer naar onder de pagina staat)

Klik nu 1x mbv uw muistoets op het woord “Kerkdienst”

U verkrijgt nu een nieuwe pagina in beeld:

Klik nu 1x mbv uw muistoets op het afspeelicoon.

Let op: De uitzending vindt alleen plaats als de kerkdienst begint!

 

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Met vriendelijke groeten,

Menno de Visser,
Ray Westerkamp

E-mail: webmaster@sionskerkzwolle.nl

Meer nieuws

De bediening van het Heilig Avondmaal

Op zondag 3 december vieren we de kerkdienst met het bedienen van het Heilig Avondmaal. Ds. Hélène Evers (gewijzigd) zal deze kerkdienst voorgaan.

Wereldwijd vieren christenen het Heilig Avondmaal, dat ook wel de Maaltijd van de Heer wordt genoemd. Zij komen samen rond de Tafel van de Heer en nuttigen brood en wijn. Door het vieren van dit sacrament ervaren zij Gods aanwezigheid en ontvangen zij Zijn genade.

Schoenendoosactie

Vanuit de Sionskerk hebben we ook dit jaar de Schoenendoosactie georganiseerd. Vanmorgen hebben wij de schoenendozen weggebracht naar Kampen waar ze centraal worden gesorteerd en vervoerd naar de betreffende landen

24 December, Kinderkerstfeest

24 december om 10:00 uur vieren we met en vóór de jeugd van onze gemeente de geboorte van Jezus. Wil je meedoen met de dienst?

ENQUETE ONLINE STREAMDIENST