Plaatsingsdatum: 1 augustus 2018

Als gemeente van de Sionskerk Berkum en Zwolle-Noord zijn wij samen op weg. Samen bouwen we mee aan het Koninkrijk van God. Of dat nu zichtbaar is of achter de schermen. Een ieder werkt mee met zijn/haar eigen talent. Zo vormen wij een kerkgemeente die werkt aan het dienen van onze Heer Jezus Christus.

Als webmasters(team) zijn wij druk bezig met het onderhouden van onze website www.sionskerkzwolle.nl. Ook hiermee willen we uitstralen dat wij een dienende kerk zijn. Niet alleen voor onze leden, maar ook naar buiten toe. Het webmastersteam is uitgebreid met mensen die zo een werkgroep vormen. Voornamelijk zijn zij bezig om de inhoud op de website te ‘scannen’ en de site actueel en boeiend te houden. De vormgeving hebben wij te danken aan een externe partij waardoor alle gemeenten binnen de Protestantse Gemeente Zwolle (PGZ) eenzelfde uitstraling houden. Al met al kunnen wij u verzekeren dat er achter de schermen hard gewerkt wordt aan een actuele website.

Het ligt in de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen binnen onze kerkelijke gemeente hun taakveld met informatie bijhouden op de website. Wij zoeken daarom mensen die dit elk vanuit hun achtergrond en betrokkenheid willen uitvoeren. Een gedegen opleiding en instructie krijgt u uiteraard van onze webmasters én het is niet moeilijk. Zo helpt u mee aan het actueel houden van informatie voor uw eigen geleding. Dat is belangrijk. Hierdoor bezoeken mensen vaker de website. Wij hopen dat velen zich zullen melden via webmaster@sionskerkzwolle.nl

Wij wensen u veel kijk- en plezier op de nieuwe website van de Sionskerk Berkum en Zwolle-Noord.

De webmasters,

Menno de Visser, en
Ray Westerkamp