Update (23 maart 2020):

Rijksoverheid heeft op 23 maart 2020 extra maatregelen gesteld. Zo zijn alle bijeenkomsten (dus helaas ook kerkdiensten) tot 1 juni 2020 niet toegestaan. Online kerkdiensten verzorgen is wel toegestaan, mits de regels in acht worden genomen die hierbij zijn opgelegd door het RIVM en Rijksoverheid.

Update (19 maart 2020):

Op zondag 22 maart 2020 zal er vanuit een lege kerkzaal een kerkdienst worden gehouden die u via rubriek Kerkdiensten / Live meekijken bij kunt wonen. Ds. Ruilof van Putten en ds. Hélène Evers zullen deze dienst voorgaan. U kunt meezingen tijdens het tonen en het ten gehore brengen van muziek filmpjes tijdens deze dienst. De dienst begint om 10 uur. In verband met maatregelen Rijksoverheid kan de dienst alleen op afstand meegekeken worden.

Update (15 maart 2020):

Op 15 maart heeft de Rijksoverheid extra maatregelen getroffen. Eén van de maatregelen is alle eerdere besluiten verlengen tot en met 6 april 2020. Hierdoor gaan alle kerkdiensten tot en met 6 april niet door in de Sionskerk.

Update (13 mrt 2020):

Ondanks dat er geen kerkdiensten zijn kunt u op zondag 15, 22 en 29 maart een oude kerkdienst meekijken via de website / live kerkdienst. Gewoon om 10 uur. Dit zal niet gaan via kerkdienstgemist.nl. Wij wensen u Gods zegen toe.

<—->

Beste lezer(s),

In navolging van de maatregelen van de Rijksoverheid heeft het moderamen van de Sionskerkgemeente zojuist besloten dat de kerkdiensten tot en met zondag 29 maart worden afgelast.

Om verwarring te voorkomen betekent dit voor komende zondag 15 maart dat zowel de ochtenddienst met Ancora en bewoners van De Boeier, als de middagdienst, Kliederkerk, niet door gaan.

Wij zullen op het tijdstip van 10 uur ‘s morgens een eerder gehouden kerkdienst uitzenden via de website.

Doordeweekse activiteiten, met kleine groepen deelnemers, mogen wel doorgang vinden, tot nader order.

Wij dragen de overheid, artsen en werkers in de gezondheid, wereldleiders, en de mensen om ons heen op in ons gebed,

Gods zegen en nabijheid toegewenst,

Moderamen
Sionskerk Berkum en Zwolle-Noord