24 December, Kinderkerstfeest

24 december om 10:00 uur vieren we met en vóór de jeugd van onze gemeente de geboorte van Jezus. Wil je meedoen met de dienst? Meld je dan snel  aan via sd.gijsbertsen@gmail.com of via app: (06) 20 70 55 24.

Voor nog meer informatie klik je op deze regel.

Meer nieuws

De bediening van het Heilig Avondmaal

Op zondag 3 december vieren we de kerkdienst met het bedienen van het Heilig Avondmaal. Ds. Hélène Evers (gewijzigd) zal deze kerkdienst voorgaan.

Wereldwijd vieren christenen het Heilig Avondmaal, dat ook wel de Maaltijd van de Heer wordt genoemd. Zij komen samen rond de Tafel van de Heer en nuttigen brood en wijn. Door het vieren van dit sacrament ervaren zij Gods aanwezigheid en ontvangen zij Zijn genade.

Schoenendoosactie

Vanuit de Sionskerk hebben we ook dit jaar de Schoenendoosactie georganiseerd. Vanmorgen hebben wij de schoenendozen weggebracht naar Kampen waar ze centraal worden gesorteerd en vervoerd naar de betreffende landen

Zingen in de Rivierenhof op 1e Kerstdag

De afgelopen drie jaren kon door coronamaatregelen de kerstzang in de Rivierenhof niet doorgaan. Inmiddels is corona geen beletsel meer om met een groepSionskerkgangers voor de bewoners van de Rivierenhofkerstliederen te gaan zingen.

ENQUETE ONLINE STREAMDIENST