Zomeravondconcert CZOV De Nieuwe Ster

Zomeravondconcert CZOV De Nieuwe Ster op 13 juni 2024, Sionskerk.

Al vele jaren is de Christelijke Zang- en Oratoriumvereniging een vaste gebruiker van de Sionskerk op de donderdagavond. Wellicht bent u benieuwd wat er dan zoal gezongen wordt.

De Nieuwe Ster nodigt u van harte uit om op donderdag 13 juni het Zomeravondconcert in de Sionskerk bij te wonen. De aanvang is om 19.30 uur en de toegang is gratis. Wel wordt na afloop een collecte gehouden voor de onkosten. De Nieuwe Ster zingt een aantal hymnes uit kerkmuziek/oratoria van o.a. Mozart, Fauré en Vivaldi. Zo kunt u kennis nemen van delen van de werken die de Nieuwe Ster in al die jaren ingestudeerd heeft in de Sionskerk.

De Nieuwe Ster staat onder leiding van Sander van den Houten. Medewerking wordt verleend door Jos Mulder, piano. Naast dirigent is Sander van den Houten ook een beroemd organist en beiaardier. Hij zal u dan ook op deze avond kennis laten maken met zijn muzikale orgelspel en samenspel met Jos Mulder. Zie ook https://www.sandervandenhouten.nl/pages/over

U bent van harte welkom!

Meer nieuws

Oppasdienst in de zomer

Voor de kleinsten in de gemeente hebben we tijdens de kerkdiensten oppas. In de maanden juli en augustus is er vanwege de vakantie minder of geen oppas mogelijk. (Lees meer)

Many Nations, One People!

In de regio Zwolle leven meer dan 115 nationaliteiten op een ontspannen manier met elkaar samen. Maar ook wel grotendeels langs elkaar heen. Juist in de kerk ontmoeten we elkaar als broers en zussen, uit elke stam en natie. Wij willen elkaar graag ontmoeten tijdens een interculturele samenkomst op zondagavond 7 juli. (Lees meer)

Stichting Open Doors

“Denk aan de gevangenen alsof je met hen gevangen was; aan hen, die mishandeld worden, als mensen, die ook zelf een lichaam hebt.” Hebreeën brief 13 vers 3.

Vanaf het begin, in de eerste eeuw al, werden christenen vervolgd. Tot op de dag van vandaag. Nu wereldwijd omdat het getuigenis van Jezus over de hele wereld verspreid wordt. (Lees meer)