Michaëlsvieringen in de Grote Kerk Zwolle,17.00 uur.

M.i.v. volgende week zondag 26 mei t/m zondag 8 september is de  aanvangstijd 19.00 uur!

Zondag 19 mei Eerste Pinksterdag, Michaëlsviering. De lezing komt uit een brief van Paulus die in het licht van Pasen de wereld intrekt,1 Korintiërs 12,4 – 12. Vg. is ds. Nelleke Eygenraam. M.m.v. enkele leden van de Michaëlscantorij o.l.v. cantor/organist Toon Hagen.

Zie de website www.michaelscantorij.nl

Meer nieuws

Bazaar 2024!

Update:
Helpt u mee? Dan zijn dit de tijden wanneer u wordt verwacht.
Op donderdag is dat 18:00 uur;
op vrijdag 9.00 uur en op zaterdag 9.15 uur.
De activiteitencommissie organiseert dit jaar weer een Bazaar en wel op zaterdag 25 mei van 10:00 tot 12:30 uur. (Lees meer)

Excursie Amsterdam op 29 mei: Portugese Joden

Let op: De bus is vol. Aanmelden voor deelname is helaas niet (meer) mogelijk!

De Zwolse commissie Kerk en Israël organiseert op woensdag 29 mei een excursie, waarbij aandacht is voor de Portugese Joden in Nederland. Om 9.15 uur is het vertrek: met de bus naar Amsterdam, waar om ongeveer 10.30 uur koffie of thee wordt gedronken in het museumcafé van het Joods Cultureel Kwartier. Daarna is er een bezoek aan de Portugese Synagoge, met een rondleiding door gidsen. (Lees meer)

Stichting Open Doors

“Denk aan de gevangenen alsof je met hen gevangen was; aan hen, die mishandeld worden, als mensen, die ook zelf een lichaam hebt.” Hebreeën brief 13 vers 3.

Vanaf het begin, in de eerste eeuw al, werden christenen vervolgd. Tot op de dag van vandaag. Nu wereldwijd omdat het getuigenis van Jezus over de hele wereld verspreid wordt. (Lees meer)