De Sionskerk maakt gebruik van diensten van kerkdienstgemist.nl.

Hiermee leggen wij verbinding aan om de kerkdienst(en) vanuit de Sionskerk bij u in de huiskamer(s) digitaal door te kunnen geven.

Via onze website, maar ook rechtstreeks via Kerkdienstgemist.nl, kunt u de kerkdienst live meekijken, of voorgaande kerkdienst(en) terugkijken op een moment wanneer het u het beste schikt.

De mediaspeler op de pagina Live kerkdienst van deze website is een directe schakeling met Kerkdienstgemist.nl. Overigens verkrijgt u op deze pagina ook informatie over de afkondigingen, liturgie, liederenblad en collectes. Dit in tegenstelling tot de pagina op Kerkdienstgemist.nl.

In principe bieden wij alleen de zondagochtend kerkdiensten met beeld aan. De overige kerkdiensten zijn alleen met geluid en dus zonder beeld mee te luisteren. Uitzonderingen hierop zijn de Opendeurdiensten, Biddag, Hemelvaart, Goede Vrijdag,  Dankdag, Kerstavond (24 december), 1e Kerstdag (25 december) en Oudjaarsdag (31 december). Afhankelijk van de wens(en) van de nabestaanden en/of familie bij een uitvaart- of trouwdienst kunt u een kerkdienst meekijken of alleen beluisteren.

Standaard nemen wij een kerkdienst (al dan niet met beeld) op, zodat deze achteraf terug kan worden gekeken / beluisterd. De opname wordt 1 jaar bewaard vanaf het moment dat de kerkdienst gehouden wordt. U kunt zelf de opname downloaden (mp4 bestand met beeld en geluid, en mp3 alleen geluid) voor eigen gebruik vanaf kerkdienstgemist.nl. Huurt u (namens familie) de kerkzaal van de Sionskerk met techniek en is opname anders gewenst? Dan dient u dit kenbaar te maken. Dit kunt u doen aan de Beheercoördinator: beheerder@sionskerkzwolle.nl. Klik op deze regel voor meer informatie over zaalverhuur.

Kerkdienstgemist is bereikbaar voor uw mobiele telefoon of tablet via hun eigen app: Android. Apple IOS.

Streamen via uw Google Chromecast, of Apple tv kan alleen als u de uitzending bekijkt via kerkdienstgemist.nl en niet vanaf de pagina Live kerkdienst op onze website.

Een hdmi kabel vanaf bijvoorbeeld uw laptop naar de tv kan er voor zorgen dat u de kerkdienst op uw eigen tv kunt bekijken. De zogenaamde HDMI poort moet wel beschikbaar zijn op uw laptop en tv. De tv dient u over te schakelen op het aangesloten hdmi kanaal.

Aansluit instructie voor gebruikers met een Windows laptop.

Via alle overige diensten en/of aanbieders zenden wij onze kerkdiensten niet uit.

———————————————————————

Bent u bewoner / bewoonster van Woonzorgcentrum Berkumstede in Zwolle?

Klik dan op deze regel.

Mocht u nog vragen hebben: techniek@sionskerkzwolle.nl