De nieuwe Joods Bijbelse Israëlkalender is beschikbaar!

Graag wijzen wij u erop dat de nieuwe Joods Bijbelse Israëlkalender 5781 / 2021 kan worden besteld. De kalender is rijk geïllustreerd met prachtige foto’s uit het land van de Bijbel. De Kalender heeft als thema opschrift: ‘Beresjiet – In het begin’. Dit zijn de eerste woorden van het boek Beresjiet (Genesis).

De foto’s tonen een stukje van de schoonheid van Gods schepping, waar we met elkaar in mogen leven en voor mogen zorgen. In de kalender zijn behalve de data van de Bijbelse Feesten ook de teksten van de wekelijkse Tora- en haftaralezing opgenomen volgens het wereldwijd gebruikte synogogale leesrooster. De stichting Shoresh hoopt met het uitbrengen van deze kalender u te verbinden met het Joodse Volk, met Israël en met de Eeuwige, de Schepper van het leven. Als commissie Kerk & Israël onderschrijven wij dit van harte!

De kalender loopt van september 2020 tot en met december 2021, zodat de gangbare kalender en de Joodse kalender op elkaar aansluiten. U krijgt dus een paar maanden extra, wie wil dat nu niet?

U kunt de kalender bestellen via onderstaande link:

Joods Bijbelse Israëlkalender