U bezoekt de website van en voor de Sionskerk Berkum en Zwolle-Noord. Treft u instabiliteit in het functioneren van de website dan vernemen wij dit graag. U kunt hiervoor mailen naar: webmaster@sionskerkzwolle.nl.

Wij hebben hieronder één-en-ander al voor u op een rijtje gezet. Wellicht treft u het antwoord al aan.

Wij hebben er voor gekozen om een e-mailadres te tonen zonder dat deze aangeklikt kan worden. Deze keuze heeft te maken met het feit veel gebruikers geen e-mailprogramma geïnstalleerd hebben op de computer. Door simpelweg het e-mailadres te selecteren, te kopiëren en als laatste te plakken in een e-mailomgeving van uw keus, kunt u zo alsnog het e-mailadres gebruiken.

Wij begrijpen dat u een bericht wilt sturen die uitsluitend gericht is aan de predikant(en) / kerkelijk werker(s).

Wanneer u één van hen wenst te contacteren doet u dat door op de link email (naam predikant / kerkelijk werker) te klikken.

Het bericht komt direct in het bezit van de betreffende persoon.

Alleen wanneer u gebruik maakt van de optie “vragen” (via rubriek informatie) komt het bericht binnen bij de webmasters.

Zij dragen zorg voor het verspreiden naar de juiste persoon / geleding.

Mist u een bepaald artikel op de website? Dan adviseren wij u de Sionskrant en/of de Startgids te raadplegen. Beiden treft u onder rubriek Actueel.

Het is erg vervelend wanneer u een kerkdienst niet met de juiste weergave verkrijgt.

Verzeker u er altijd van dat het gaat om de zondagmorgendienst. Alleen deze diensten worden uitgezonden met beeld. De overigen met geluid. Dit geldt voor live als uitzending gemist.

Blijft u problemen houden probeer het dan via deze link: https://kerkdienstgemist.nl/stations/432-Sionskerk