U bezoekt de website van en voor de Sionskerk Berkum en Zwolle-Noord. Treft u instabiliteit in het functioneren van de website dan vernemen wij dit graag. U kunt hiervoor mailen naar: webmaster@sionskerkzwolle.nl.

Wij hebben hieronder één-en-ander al voor u op een rijtje gezet. Wellicht treft u het antwoord al aan.

Wij hebben er voor gekozen om een e-mailadres te tonen zonder dat deze aangeklikt kan worden. Deze keuze heeft te maken met het feit veel gebruikers geen e-mailprogramma geïnstalleerd hebben op de computer. Door simpelweg het e-mailadres te selecteren, te kopiëren en als laatste te plakken in een e-mailomgeving van uw keus, kunt u zo alsnog het e-mailadres gebruiken.

Wij begrijpen dat u een bericht wilt sturen die uitsluitend gericht is aan de predikant(en) / kerkelijk werker(s).

Wanneer u één van hen wenst te contacteren doet u dat door op de link email (naam predikant / kerkelijk werker) te klikken.

Het bericht komt direct in het bezit van de betreffende persoon.

Alleen wanneer u gebruik maakt van de optie “vragen” (via rubriek informatie) komt het bericht binnen bij de webmasters.

Zij dragen zorg voor het verspreiden naar de juiste persoon / geleding.

Mist u een bepaald artikel op de website? Dan adviseren wij u de Sionskrant en/of de Startgids te raadplegen. Beiden treft u onder rubriek Actueel.

Het is erg vervelend wanneer u een kerkdienst niet met de juiste weergave verkrijgt.

Verzeker u er altijd van dat het gaat om de zondagmorgendienst. Alleen deze diensten worden uitgezonden met beeld. De overigen met geluid. Dit geldt voor live als uitzending gemist.

Blijft u problemen houden probeer het dan via deze link: https://kerkdienstgemist.nl/stations/432-Sionskerk

Voor het openen van een PDF bestand adviseren wij u gebruik te maken van het programma Adobe Reader. Deze dient u zelf te installeren op uw computer / tablet / smartphone. Voor een gratis (recente) versie klikt u op deze regel.

Onder een nieuwsbericht kunt u een reactie geven. Hiervoor dient u te beschikken over een Facebook account. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de Facebookpagina: www.facebook.com

Het is mogelijk dat de slider op de startpagina zich niet meer toont. Helaas komt dit voornamelijk voor wanneer u gebruik maakt van de browser Google Chrome. U kunt dit oplossen door op uw toetsenbord te blijven drukken op [CTRL] toets en daarna 1x op de [F5] toets. Laat daarna de toetsen los. De slider toont zich weer. Dit proces dient u te herhalen wanneer het zich weer voordoet.

Het heeft te maken met het opslaan van cache die de webbrowser vast houdt. Tot onze spijt kunnen wij dit niet veranderen.

Wenst u een agenda-item en/of kerkdienst (in de toekomst) te zoeken? Helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk.

De liturgie en liederenblad kunt u uiterlijk op de vrijdag om 18.00 uur op de website raadplegen voor de zondag, direct onder de datum van de kerkdienst. Alleen beschikbaar voor kerkdiensten in de Sionskerk.

teamviewer downloaden