BEHEERDER

Telefoon: 06 19 78 60 41

Email: beheerder@sionskerkzwolle.nl

ZALEN VERHUUR

Ruimten Sionskerk divers, aantrekkelijk én te huur

De Sionskerk in de Zwolse wijk Aa-landen biedt niet alleen onderdak aan een bloeiende kerkgemeenschap. Zo zijn er regelmatig ook trouw- en rouwdiensten. Ook is de Sionskerk al jaren een passend onderdak voor koorrepetities en koorconcerten. En met oog voor cultuur worden er exposities geboden (soms met landelijke uitstraling, zoals de Chagall Expositie). Tevens zijn er organisaties die in de Sionskerk bijzondere lezingen aanbieden.

Maar ook in kleiner verband zijn er mogelijkheden. Is uw huis bijvoorbeeld te klein om alle verjaardagsvisite te ontvangen, dan biedt de Sionskerk de juiste ruimte om dit op een mooie wijze buitenshuis te vieren.

Het aanbod aan zalen is zeer divers:

Klein voor kleine gezelschappen van pakweg 5 tot 20 mensen (vanaf € 28) en groot tot en met de kerkzaal (inclusief aangrenzende ‘ontmoetingsruimte’), waar ruim 400 bezoekers terecht kunnen. Er is voldoende parkeerruimte bij de Sionskerk.

Voor meer informatie kunt u bellen en/of mailen met:

Beheerder Sionskerk, telefoon: 06 19 78 60 41

Info verhuur: beheerder@sionskerkzwolle.nl

Protocol bij uitvaartdiensten in de Sionskerk tijdens de coronacrisis.

(versie 18 november 2020)

Communicatie en reservering.

De eerste contactpersonen van de Sionskerk voor u als uitvaartondernemer zijn de Beheerder van de Sionskerk, voor informatie over beschikbaarheid en verhuur van de kerk en overige zalen en de scriba Nico Hukubun voor wat betreft afstemming over de voorganger en de verdere org