Gemeentereis Sionskerk (10 daagse rondreis Israël)

Gemeentereis SIONSKERK

10 daagse rondreis Israel

van 3 tot 12 april 2018

Van 3 tot en met 12 april 2018 wordt er opnieuw een reis naar Israel georganiseerd. Deze keer reizen we niet alleen noordelijk maar gaan we ook naar de Negev woestijn waar we genieten van de heel bijzondere natuur. We wandelen in een prachtige omgeving door de meters hoge Ramonkrater. Niet ver van de krater staat ook de woning van de oprichter van de staat Israel, Ben Gurion. Het is nu een museum.

Het bezoek aan Sderot nabij de grens met GAZA staat symbool voor de vele raketaanvallen. We hebben een ontmoeting met een voorganger van een messiaans belijdende gemeente die ons vertelt hoe het is om gemeente te zijn onder moeilijke omstandigheden.

Hoogtepunt in Galilea is een bezoek aan een Thoraschool in Tsfat met uitleg over de Hebreeuwse letters, een bezoek aan de synagoges en een bezoek aan het meest noordelijke dorpje Metulla aan de grens met Libanon. We maken een wandeling door het mooiste natuurreservaat in Israel: Tel Dan.

Vanuit Jeruzalem gaan we een dag naar Bethlehem en gaan we naar de Nassar familie en het project “The Tent of Nations”. We krijgen een rondleiding en we horen hun visie op het thema “geweldloos verzet”.

Het belooft weer een mooie reis te worden met veel bijzondere ervaringen!

Op deze reis overnachten we in goede hotels en reizen we in een comfortabele bus met air conditioning. We gebruiken eenvoudige lunches die door CHAYAreizen op de reisdagen verzorgd worden. Er wordt volstaan met een fallafel, pizza of sandwichlunch. Deze lunches worden vooraf in rekening gebracht.

De 1e informatieavond is gepland op 26 september om 20.00 uur in de Sionskerk.

Anneke van der Meulen, reisbegeleiding

Helene Opatovski, nederlands sprekende gids. – Programma onder voorbehoud van wijzigingen- 2

Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van de rondreis